Referenssit

”Kyllä tässä saa yrittäjä nukkua yönsä rauhassa” – Saintex Oy:n kokemuksia yhteistyöstä Meklaritalon kanssa

Saintex Oy on yli 70 vuotta vanha perinteikäs perheyritys, joka valmistaa tilauksesta heijastimia ja muita brändituotteita asiakasyritystensä tarpeisiin. Meklaritalo vastaa kaikista Saintexin vakuutusasioista. Yhteistyö on luottamuksellista, rehellistä ja avointa. 

Saintexin tehdas sijaitsee Helsingin Kurkimäessä. Toimitusjohtaja Susanna Blomqvist on yrittäjä perheen toisessa polvessa.

– Isäni on tehnyt täällä elämäntyönsä. Itse olen tullut muovialalle niin sanotusti hieman sattumalta, Blomqvist kertoo. 

Tehokasta ajankäyttöä

Käytännössä Blomqvist ei hoida vakuutusasioita itse ollenkaan. 

– Huomasin, että minulla paloi niiden hoitamiseen todella paljon aikaa silloin, kun aloitin täällä yrittäjänä, Blomqvist muistelee.

– Tuntui, etteivät ne asiat ole omaa ammattitaitoani ja että minun aikani pitäisi käyttää tehokkaammin siihen, mitä oikeasti osaan – eli tämän tehtaan tuotteiden myymiseen, valmistuksen suunnitteluun ja asiakkaiden haltuunottoon, hän jatkaa.

Tutun ihmisen kanssa on helppo toimia

Yhteistyö Saintexin ja Meklaritalon yhteyshenkilön välillä on jatkunut jo useiden vuosikymmenien ajan. Blomqvist kuvailee Meklaritaloa luotettavaksi kotimaiseksi yritykseksi, joka toimii lähellä ja on helposti saavutettavissa.

– Yhteistyö Meklaritalon kanssa on alkanut reilu vuosi sitten. Meillä on kuitenkin saman yhteyshenkilön kanssa monen kymmenen vuoden pituinen työsuhde ja nykyään jo ystävyyssuhde. Kivat tyypit ostavat kivoilta tyypeiltä. Yhteistyön tulee olla luottamuksellista, avointa ja rehellistä, Blomqvist painottaa.

– Vähintään kerran vuodessa yhteyshenkilömme käy tervehtimässä meitä täällä paikan päällä. Lisäksi hän tietysti soittelee usein ja kyselee, miten meillä menee, Blomqvist kertoo. 

– Yhteistyössämme parasta on se, että vakuutustädiltä tulee aina talveksi uudet villasukat, Blomqvist naurahtaa.

Ajantasainen seuranta ja ennakointi varmistavat sen, että kaikki on kunnossa

Meklaritalon yhteyshenkilö pitää vakuutusasioista hyvin kokonaisvaltaisesti huolta. Hän auttaa myös ennakoimaan tulevaa ja varautumaan siihen vakuutusten osalta tarvittavin tavoin. 

– Meillä oli vuosia sitten vesivahinko, jossa ensin saamamme korvauspäätös oli virheellinen. Hän huomasi sen heti ja hoiti asian asiakkaan puolesta kuntoon, Blomqvist kiittelee.

– Hän pitää yllä tiettyä rytmiä siitä, milloin vakuutukset pitää tarkistaa, milloin pitää ottaa huomioon mitäkin ja niin edelleen. Täytyy muistaa se, että yrittäjän muistilistalla on paljon asioita – TyELit, YELit ja kaiken maailman muutkin asiat. Kyllä tässä saa yrittäjä nukkua yönsä rauhassa, Blomqvist hymyilee.

Katso Susanna Blomqvistin haastattelu YouTube-kanavaltamme:


Yritysreferenssejämme

Alla on referenssejämme hoitosopimusasiakkaistamme, joille olemme luoneet yrityksen tarpeita vastaavan vakuutusturvan. Huolehdimme vakuutusturvan ajantasaisuudesta ja autamme vahinkoasioiden hoitamisessa.

Kerromme mielellämme lisää asiakastapaamisen yhteydessä. Ota yhteyttä!

     

                 

 

Helsinki

Meklaritalo
ITM Brokers Oy
Töölönkatu 4
00100 HELSINKI
Puh. 040 143 1724
Yhteystiedot

Joensuu

Meklaritalo Oy
Puh. 044 237 1226
Yhteystiedot

Jyväskylä

Meklaritalo Oy
Tikkutehtaantie 2 link_icon
40800 VAAJAKOSKI
Puh. 050 401 0116
Yhteystiedot

Kuopio

Meklaritalo Oy
ITM Brokers Oy
Kuninkaankatu 22 B, 5. krs link_icon
70100 KUOPIO
Puh. 040 485 1987
Yhteystiedot

Lahti

Meklaritalo
ITM Brokers Oy
Puh. 040 152 9399
Yhteystiedot

Mikkeli

Meklaritalo Oy
Porrassalmenkatu 29, 6. krs link_icon
50100 MIKKELI
Puh. 040 485 1986
Yhteystiedot

Porvoo

Meklaritalo
ITM Brokers Oy
Lundinkatu 10 B 34 b
06100 PORVOO
Puh. 040 143 1724
Yhteystiedot

© Meklaritalo Oy
Design: Haaja